Ochutnejte poctivý kyseláč, jehož výroba si žádala mnoho měsíců zrání v tanku. Jako ovocnou složku jsme použili kdoule, čímž se vracíme k počátkům našeho experimentování s ovocnými pivy. Tentokrát jde o variantu se 17% EPM - Kdoule II. je tedy silné pivo, které se skvěle hodí i do chladnějšího období mimo hlavní sezónu kyseláčů.
Kdoule mají intenzivní příjemnou vůni - něco mezi jablkem a hruškou s tóny vanilky a citrusů. V kombinaci s kyselým pivem vzniká velmi pitelný aromatický kyseláč plný vůní, které všichni dobře známe, ač kdouli samotnou pravděpodobně ochutnáme spíše výjimečně. Pojďme si její chuť a úžasnou vůni připomenout s novým Jizerským Divočákem!
Alergeny 1 (Obiloviny - obsahující lepek).
EPM: 17%.
Obsah alkoholu: 6,2 % obj.
Hořkost: - IBU.
Barva: - EBC.
Složení: Voda, Slad, Chmel, Chmelové Produkty.